EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Çöpköy Ortaokulu

Çöpköy Ortaokulu

Çöpköy Mahallesi İstiklal Cad. no40 /UZUNKÖPRÜ/EDİRNE
Vizyon
Atatürk ilkelerini yol gösterici sayarak, çağımızın getirdiği bilimsel ve teknolojik gelişmeleri çalışmalarımıza entegre ederek dengimiz kurumlar arasında örnek gösterilen olmaktır.
Misyon
Okulumuz eğitim öğretim çalışmalarında takım çalışması ruhunu benimsemiş, geçmiş ve gelecek arasında bilimsel bir köprü kurarak sosyal ve kültürel açıdan yarınlara umutla bakabilen, kendine güvenen, üretken bireyler yetiştirmenin yanında müdürlüğümüz ve bağlı birimlerin ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında satranç il birincisi olmuştur. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında İlçe Zeka Oyunları turnuvasında iki 1.lik, iki 2.lik derecesi elde edilmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Kros müsabakalarında ilçe 1.liği, okul sporları atletizm dalında il 1.liği elde edilmiştir.
08.50- 15.20
Belediye servisi,Çöpköy minübüsleri
Yerleşim Yeri
Çöpköy Ortaokulu, EDİRNE ili UZUNKÖPRÜ ilçesinde bulunan, Meb´e bağlı eğitim kurumudur. Çöpköy Ortaokulu, 1.hizmet bölgesinde 4.hizmet alanındadır. Hizmet süresi 7 yıldır. Hizmet puanı ise 14 puandır.Çöpköy Ortaokulu yerleşim yeri ŞEHİR olarak geçmektedir.
14 KM
Sportif Etkinlikler
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz kros alanında takım ve bireysel bazda başarı elde edip Edirne´deki müsabakalara katılmaya hak kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında İlçe Zeka Oyunları turnuvasında iki 1.lik, iki 2.lik derecesi elde edilmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Kros müsabakalarında ilçe 1.liği, okul sporları atletizm dalında il 1.liği elde edilmiştir.